Bok om honung

Bok om honung
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Honung – maträtter, desserter, bakverk och tips. Boken innehåller förutom recept med honung även information om våra svenska honungsorter, andra produkter från bisamhället samt tips för hälsa och skönhet.

I generationer har människan använt honung, bivax, bipollen och propolis i hushållet, till matlagning och som husapotek.

Här har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Boken innehåller också information om våra svenska honungssorter, andra produkter från bisamhället samt tips för hälsa och skönhet. Läs om det naturliga livsmedlet och de fantastiska bina som ger oss ovärderliga ekosystemtjänster.

Klicka här för att provläsa boken.

 

Press och kommentarer

Naturlig sötma med variation
Svenska Dagbladet

Lite sött gör susen i de flesta rätter. Honung är ett sundare och godare sätt att skapa sötma.
Svenska Dagbladet

Honungslent – I den nya boken Honung finner du mängder av söta recept tillägnade den gyllene honungen.
Tasteline

Honungsbok för mer än till bakning.
Expressen Söndag

Kul att äntligen hitta en bok med honungs recept, där honungen är den huvudsakliga ingrediensen. Inte bara 1 tsk som man läser i många andra böcker. Utan här används rejäla mått då man verkligen känner av honungen. Lätta recept med ingredienser som man redan har hemma eller hittar i varje matbutik.
S.C.

En varierande och mycket tilltalande kokbok med ett annorlunda upplägg riktad inte bara till matglada biodlare utan till en mycket större krets av konsumenter. Allt illustrerat med magnifika foton av maträtter, blommor, bin och honung. En honungsbok att varmt rekommendera!
T.R.

Härliga bilder och bra blandning av recept och information.
M.D.

Recept på nyttig morrotssoppa – godaste jag ätit på länge och så lätt att laga!
I.W.

“Vilken jättetrevlig honungsbok ni gjort!
A-K.

En receptsamling med mängder av tips om hur honung kan användas som smakförstärkare i allt från dressingar till varmrätter med kyckling och biff, bakverk och desserter.
Lantliv

Det var en vacker bok med många goda uppslag att prova på. Jag har länge sökt en bok där honung är huvud-spåret. Honung i matlagning är fantastiskt gott. Därför visar denna bok precis vad jag sökte.
J.E.

Beställ hos våra återförsäljare

Du kan även be din lokala bokhandel eller bibliotek ta hem boken om den inte finns i lager. Jämför priser hos Pricerunner. För internationella kunder rekommenderas våra återförsäljare som erbjuder nätbutiker med leverans till utlandet.

Vill du bli återförsäljare? Beställ boken Honung direkt från oss eller via Bokinfo (tidigare kallat Bokrondellen).

Bokfakta

Titel: Honung: maträtter, desserter, bakverk och tips
ISBN: 9789163717413, inbunden, 120 sidor
Utgivningsdatum: 2012-12-07
Författare: Jakob och Johann Lang
Förlag: Artcopy, info@artcopy.se
Omslag: Högupplöst omslagsbild
Miljö: Inlagan är tryck på Svanen-märkt papper. Tryckplåtar är framställda på kemifri sättare.
Made in Sweden. Boken Honung produceras och trycks i Sverige. Precis som när du köper närproducerad honung stöder du svenskt småföretagande och svenska tryckerier. Jämför med storförlagen som oftast trycker i låglöneländer.