ALLT OM HONUNG
Rödkål med honung och kummin

Rödkål med honung och kummin

Rödkål med honung och kummin passar bra t.ex. till julskinka, korv, köttbullar eller revbensspjäll. Receptet ger ca 4 portioner.

Ingredienser

  • 500 g rödkål
  • 75 g smör
  • 1 hackad gul lök
  • 30 g russin
  • 2 msk honung
  • 1 msk balsamvinäger eller rödvinsvinäger
  • 1/2 tsk rostade kumminfrön

Gör så här

  1. Skär rödkål i mindre bitar.
  2. Låt rödkål och lök smälta i smör i en kastrull på medelvärme.
  3. Tillsätt russin och honung.
  4. Rör om och blanda ner vinäger och kumminfrön.
  5. Låt koka 15-20 min på svag värme.

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns alla fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.

error: