ALLT OM HONUNG
Chokladglasyr med honung

Chokladglasyr med honung

Recept på glasyr smaksatt med choklad och honung. Supergod chokladglasyr att använda som topping på t.ex. tårtor, kakor eller cupcakes.

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 100 g mörk choklad
  • 3 msk honung

Gör så här

  1. Smält smöret i en kastrull.
  2. Bryt chokladen i bitar och lägg i en skål
  3. Häll det smälta smöret över chokladen.
  4. Tillsätt honungen och blanda väl.
  5. Ställ glasyren svalt och låt stelna till en lagom mjuk och bredbar konsistens.
  6. Bred ut glasyren på till exempel tårtor eller spritsa på cupcakes.

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns alla fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.

error: